125 Groene Smoothie Recepten Boek Met Bonussen

Groene Smoothie Recepten

ebooks

Groene Smoothie Recepten

GROENE SMOOTHIE-VOORDELEN

Een dagelijkse groene smoothie is de geheime saus voor natuurlijke energie en het handhaven van een gezondheidsgewicht, zonder het tellen van calorieën of ontbering. Toch zijn niet alle groene smoothies gelijk. Sommige hebben een smaak zoals gras, vijverresten ... of erger! Nou, ik beloof je dat onze smoothie-recepten lekker en heerlijk zijn ... en meer dan 1 miljoen gebruikers wereldwijd zijn het daarmee eens.

 

WAT ZIT ER IN EEN GROENE SMOOTHIE?

Een eenvoudige combinatie van verse bladgroenten, smaakvol fruit en een vloeibare basis is alles wat nodig is!

 

WAAROM IS HET GOED VOOR MIJ?

Een dagelijkse groene smoothie doet het lichaam goed. Van gekke energie, tot natuurlijk gewichtsverlies tot een stralende huid - het gebeurt allemaal moeiteloos!

 

SMOOTHIE BLENDINGTIPS

Komen je smoothies met groene brokken?  Bekijk deze eenvoudige tips om elke keer weer de perfecte groene smoothie te maken.

  1. Schroef 2 kopjes bladgroenten stevig in een maatbeker en gooi ze dan in de blender.
  2. Voeg 2 kopjes water toe en mix tot alle bladvormige brokken verdwenen zijn.
  3. Voeg 3 kopjes fruit toe en mix opnieuw tot een gladde massa.
  4. Giet in een stenen pot (of een schattige beker naar keuze).
  5. Slok als een rawksta

PSSST! Heb je een allergie voor mango of ananas, of je bent geen grote fan van bananen? Je kunt fruit met een ander fruit vervangen door een één-tegen-één verhouding.

 

DE PERFECTE BLEND

Het maken van een smakelijke en betaalbare groene smoothie is geen rocket science (toch kan het in het begin zo aanvoelen!). Dat is precies waarom ik deze eenvoudige formule heb gemaakt om je te helpen je eigen smakelijke recepten te maken. Happy blending!

 

Groene Smoothie Recepten

groene smoothies recepten

De bonussen zijn gratis!

Top 10 voordelen van groene smoothies

De voordelen van groene smoothies zijn veel en gevarieerd - ze zijn gemakkelijk verteerbaar, houden je gehydrateerd, verhogen je energie, zorgen dat je je huid stralend krijgt en nog veel meer. Ze kunnen spinazie, sla, boerenkool en boerenkool bevatten.

Voor de meer geavanceerde groene smoothie drinker kun je ook peterselie, paardenbloemgroen, waterkers toevoegen - echt, elke groene bladgroente die je smaakpapillen aankan, en geniet. Bananen, appels, peren, avocado en mango zijn geweldige metgezellen in deze dranken. Hier is een korte introductie van de vele voordelen van het dagelijks drinken van groene smoothies.

 

 

1: Groene smoothies bieden pure voeding.

De hoeveelheid vitamines die je krijgt, hangt af van het fruit en de groenten die je kiest voor de smoothie. De meeste groenten en fruit bevatten echter veel vitamine A en C. Guava is ook rijk aan foliumzuur, terwijl avocado's veel kalium en magnesium bevatten.

 

2:  Groene smoothies zijn veel gezonder dan fruit- of groentesappen.

Wanneer sappen worden gewonnen, krijg je vitamines en mineralen, maar geen vezels. Smoothies worden echter gemaakt met de hele vrucht / groente, dus je krijgt alle vezels in je drankje.

Groene Smoothie Recepten

3: Groene smoothies zijn een geweldige manier om je groenten gemakkelijk te eten.

Hoewel de meeste mensen van fruit houden, hebben velen moeite om hun dagelijkse behoefte aan groenten te krijgen. Wanneer je een groene smoothie maakt, wordt de smaak van de greens verborgen door de smaak van de vrucht, zodat je niet eens merkt dat de groenten er zijn.

 

4: Groene smoothies zijn gemakkelijk en snel te maken.

De enige apparatuur die je nodig hebt, is een blender (en een werper als je grote hoeveelheden maakt en wat moet bewaren in de koelkast).

Groene Smoothie Recepten

5: Zelfgemaakte groene smoothies zijn goedkoop.

Het kopen van smoothies aan een juice bar kun je behoorlijk wat geld kosten. Thuis, het combineren van groenten en fruit kost je niet meer dan een paar cent. Als je elke dag een glas drinkt, krijg je alle vitamines die je nodig hebt, een veel goedkopere (en natuurlijkere) optie dan multivitaminen kopen.

6: Groene smoothies kunnen een goede manier zijn om kinderen hun groenten te "eten".

Mogelijk moet u beginnen met een hoger aandeel fruit versus groenten (bijvoorbeeld 70/30 in plaats van de standaard 60/40) totdat ze aan de smaak wennen.

 

7: Groene smoothies zorgen voor een duurzame energiebron.

Vruchten zijn een goede energiebron, maar als je dit alleen eet, geeft slechts korte uitbarstingen van energie (ze bevatten veel suikers die snel worden gemetaboliseerd). Vanwege hun hoge gehalte aan groenten hebben groene smoothies een evenwichtig suikergehalte.

 

8: Groene smoothies bevatten weinig calorieën maar zijn erg vullend.

Omdat ze veel water en vezels bevatten, zult u zich voelen alsof u net een volledige maaltijd hebt gegeten. Als je probeert af te vallen, helpen groene smoothies je om honger en onbedwingbare trek te bestrijden terwijl je de kilo's makkelijker laat smelten.

 

9: Groene smoothies zijn licht verteerbaar.

Omdat ze al zijn gemengd en vloeibaar zijn, zijn smoothies sneller verteerbaar. Uw lichaam hoeft immers niet meer zo hard te werken om het voedsel "af te breken" om de voedingsstoffen te extraheren. Mensen die last hebben van spijsverteringsstoornissen na het eten van een zware maaltijd, zullen ook profiteren, omdat smoothies vullend maar licht zijn.

 

10: Groene smoothies houden je gehydrateerd.

Hoewel men minstens acht glazen water per dag zou moeten drinken, geloven experts dat de meeste mensen niet de helft van dat bedrag drinken. Een van de redenen daarvoor is dat veel mensen gewoon niet van de smaak van gewoon water houden. Als dat je beschrijft, voeg dan gewoon meer water toe aan de mix terwijl je je smoothie klaarmaakt. Je zult meer vloeistoffen drinken zonder het zelfs te merken.

Wilt u ons delen?

SuperWebTricks Loading...